South Bay Shawlette #2

- mei 12, 2014

Weer een haakwerk af.
In vergelijking met mijn 1e South Bay Shawlette heb ik er een eeuwigheid over gedaan, maar ja, daar heb ik heel veel uurtjes achter elkaar aan gewerkt en deze moest concurreren met 2 dekens, een beestje en wat andere projectjes.
En ik heb het laatste gedeelte, de kant rand, nog een aantal keer uit moeten halen omdat ik telkens garen tekort kwam.
In de laatste twee toeren heb ik gesmokkeld met het aantal steken, net zo lang totdat dit is wat er over is van alle op zolder gevonden bolletjes . . . . .


Hier begon ik mee een aantal weken geleden: 4 complete bollen grijs/bruin en twee aangebroken (niet op de foto). Het creme kleurige garen heb ik niet gebruikt, daar vind ik vast nog wel een andere bestemming voor.


En dit is het eindresultaat . . . . .Het gesmokkel met de steken heeft geen afbreuk gedaan aan de kant rand.


Ik vind hem heel erg geslaagd en kijk nu al weer uit naar het haken van een volgende.
Het garen is al besteld ;-)


---------- * Leuk dat je er was, groetjes Alma * ----------

You May Also Like

1 message(s)