Nieuw setje nagels

- mei 22, 2014

Ik was nog lang niet zat van mijn vorige nagels, vond ze nog steeds erg mooi, maar aangezien er 3 nagels vernieuwd waren omdat dochterlief tijdens de opleiding de techniek nabehandeling moest leren besloten we alle nagels van een nieuw laagje te voorzien.

Dit keer kozen we ervoor de basis hetzelfde te doen, schuine French Manicure, maar dan met rode glitters aangezien wij hier volgende week de jaarlijkse Sport en Spelweek hebben en onze buurt de kleur rood draagt :-)
Ik ben geen sportief type dus je zult mij niet rond zien rennen tijdens de diverse sporten en spellen ;-) maar dit jaar doe ik, samen met onze beide dochters en nog een aantal andere mensen, wel weer mee aan de playback.

Toen de nagels klaar waren heb ik zelf de nail art aangebracht.
Dochterlief wil zich daar ook nog in gaan verdiepen maar wil eerst de basis technieken onder de knie hebben voordat ze zich daar op gaat storten.
De stipjes zijn aangebracht met witte nagellak en een dotting tool en op de ringvinger en duim heb ik bloemetjes geschilderd met acryl verf en daarin een stras steentje gelijmd.
Een laagje Topcoat erover en de nail art is goed beschermd!
---------- * Leuk dat je er was, groetjes Alma * ----------

You May Also Like

0 message(s)