Magazine 2

- januari 10, 2009

Magazine 2 van Scraptastisch staat er weer op. Ik zou zeggen ga gauw kijken want het ziet er weer scraptastisch uit! Van mij staan er 2 projectjes in en het was mijn laatste bijdrage als DT-lid aan dit magazine. Ik heb het met heel veel plezier gedaan! Succes verder met het magazine meiden!

Deze LO's heb ik gemaakt voor Magzine 1: Wie ben Ik?

Het papier dat ik gebruikt heb is "Frenzy" van We R Memory Keepers en "Belleville Cross Wind" van Senic Route. Verder heb ik rubons gebruikt van Doodlebug en Daisy D's, Clearstamps van Inkadinkado, QK die, knoopjes, lint en de Silhouette voor het frame.


Detail:
Voor de 2e LO kreeg ik een sketch en de opdracht transparanten te gebruiken. Snow Fun:

Het papier is van Sweetwater, de sneeuwman is gestempeld op een transparant, uitgeknipt en hij is bewerkt met zwarte stickles glitter net als de ster die zelf getekend is. Op een transparant speciaal voor de printer heb ik in spiegelbeeld de tekst geprint en achter sommige woorden een beetje acrylverf gesmeerd om ze eruit te laten springen. Op de foto's heb ik lijnen gezet me een zwarte watervaste stift en op enkelen een sneeuwvlok gestempeld. De swirls zijn van Inkadinkado.

Een paar details:
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

7 message(s)