2009 Niederaudorf

- januari 15, 2010

Vorig jaar was het de 5e keer dat we op wintersport gingen en elk jaar overnachten we op hetzelfde adres in Niederaudorf, maar geen 1 keer was er 's nachts zoveel sneeuw gevallen als vorig jaar. Prachtig natuurlijk want onze wintersport bestemming ligt maar een uurtje rijden vanaf de overnachting dus dat beloofde veel goeds. En dat was ook zo.  Zo ontzettend veel en goede sneeuw, dat hadden we nog niet meegemaakt. Helaas gaan we dit jaar niet maar daartegenover staat dat we deze zomer met z'n vijven op zomervakantie gaan naar hoogst waarschijnlijk Italië. Dat heb ik altijd al graag een keer gewild. Maar op dit moment baal ik toch wel heel stiekum een beetje dat we niet op wintersport gaan. Moet dus nog een jaar wachten want dat we volgend jaar wel weer gaan staat vast!
Om toch een beetje het wintersport gevoel te krijgen heb ik gisteravond tijdens de online crop van het scrapbookforum deze foto gescrapt. Het papier is van Cosmo Cricket 'Everafter'. 2009 is gesneden met de Silhouette. Op de foto lijken de stroken scheef geplakt maar in werkelijkheid zit alles recht; fotograferen van LO's is niet mijn sterkste punt.

Tijdens de crop kon ik lekker spelen met mijn nieuwe speeltje (kadootje voor mijzelf ;-) ) de Paper Trimmer van Making Memories. Hij stond al heel lang op mijn verlanglijstje want ik was ongelofelijk zat van mij fiskars papiersnijder. Over het al dan niet recht snijden had ik eigenlijk niet zoveel te klagen maar die mesjes........grrrrrr.......2x snijden en ze waren al weer bot. Volledig uitgeklapt zoals op de foto is hij iets groter dan 30x30. De naad kan heel goed gebruikt worden als rillijn, er zit en magnetische lineaal bij en het snijden...........alsof je door boter snijd zo makkelijk en het allerbelangrijkste.....zonder rafels!!

Op deze site http://www.artjourney.nl/ kun je een filmpje van dit geweldige snijapparaat bekijken. Ga hiervoor naar de webwinkel > tools/gereedschappen > snijmaterialen/scharen etc. en dan iets naar beneden scrollen.
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

6 message(s)