Theepot & meer ...

- maart 22, 2010

Voor mijn werk heb ik deze theepot gemaakt met foto's van de High tea die we vorig jaar gedaan hebben. 
Het is ook het enige wat ik deze weken gemaakt heb want ik zit in een enorme scrapdip; ik heb totaal geen zin in scrappen. Wat ik dan wel aan het doen ben??
Lezen!
Ik heb mijn oude hobby weer helemaal her-ontdekt en lig elke avond lekker languit op de bank te lezen, heerlijk!
Welke boeken ik heb gelezen?

Harry Potter deel 1 tm 7 
James Potter deel 1 en 2
The Sookie Stackhouse Novels van Charlaine Harris deel 1 tm 9 (geweldig leuke serie maar helaas zijn alleen de delen 4 en 5 in het nederlands vertaald. Ik heb de serie daarom helemaal in het engels gelezen)
Huiver van Maggie Stiefvater (kan niet wachten tot deel 2 verschijnt)
Lament van Maggie Stiefvater (helaas is er (nog) geen nederlandse vertaling)
* Ballad van Maggie Stiefvater (ook (nog) niet in het nederlands vertaald)
The Gemma Doyle Trilogie van Libba Bray (de delen 1 en 2 zijn al in het nederlands verschenen, deel drie komt in oktober in het nederlands uit en aangezien ik niet kon wachten heb ik die in het engels gelezen ;-) )
* Percy Jackson & The Olympians van Rick Riordan deel 1 en 2 (van deze serie zijn deel 1 en 2 in het nederlands verschenen maar ik lees de 5 delen in het engels)

En nu ben ik met deel 3 van Percy Jackson bezig, een geweldige serie om te lezen. Het leuke is dat ik de engelstalige boeken allemaal gratis heb gedownload als PDF bestand en kan lezen op de mini-laptop, heel goed te doen! En ik ben nog lang niet uitgelezen want er staan nog 7 boeken op de PC die ik nog niet gelezen heb en dan wil ik de serie "de studie van..."  van Maria V. Snyder ook nog graag lezen. Ik ben bang dat mijn volgende scrap nog even op zich laat wachten......

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

2 message(s)