Nieuw papier en .....

- april 18, 2010

Deze week kwam de postbode 2x aan de deur......met een pakketje.......voor mij!! Het eerste pakketje kwam op woensdag; mijn nieuwe DT pakket van Creabest. Weer een pakket om van te smullen:

Een setje stempels, brads en puffy stickers

Imaginisce 'Lucie Bird'

Upsy Daisy 'Man About Town'

en mijn favoriet uit dit pakket Imaginisce 'Live Loud´

Van zulk mooi papier moet mijn scrapdip toch op de loop gaan zou je denken ;-)

En zaterdagmorgen kwam mijn tweede pakketje.....een kadootje voor mijzelf :-)) .....de BeBook One eReader. Donderdagavond had ik hem via internet besteld en tja, dan duurt wachten altijd heel lang. Maar achteraf gezien werd hij natuurlijk supersnel afgeleverd.Helaas moest hij eerst 12 uur opgeladen worden, dus ik kon er niet gelijk mee spelen. Om de tijd te doden heb ik de picknick tafel opnieuw in de beits gezet en die ziet er nu weer uit als nieuw. Kunnen we weer lekker in het zonnetje ontbijten.


Inmiddels ben ik al aan het lezen geweest op mijn BeBook en het bevalt prima. Lekker rustig aan de ogen, toch veel beter dan een laptop. En zelfs in de zon is het net of je naar een bladzijde van een echt boek kijkt, zo helder en duidelijk. Ik ben helemaal happy!!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

1 message(s)