Druk druk druk en Mini Playbackshow

- mei 15, 2010

Het is al weer even geleden dat ik geblogd heb en bijna een maand geleden dat ik gescrapt heb. Ik had het gewoon te druk met andere dingen. De afgelopen weken heb ik in onze woonkamer behang gestoomd, voorstrijk op de muren gesmeerd, kozijnen geschuurd en hebben we samen het plafond gesausd (ik de hoekjes manlief de rest). Daarna is de stucadoor een dag geweest om structuur op de muren aan te brengen, heb ik de kozijnen en vensterbanken geverfd, gordijnen gewassen en kon het inrichten weer beginnen. Bij de Ikea hebben we 2 nieuwe banken gekocht en dat was ook de reden van deze rigoureuze aanpak; de bekleding van ons oude bankstel ging helemaal kapot dus er moest wat nieuws komen ;-). Er moeten alleen nog dingen aan de muur gehangen worden en dan is het helemaal klaar. Maar daar heb ik op dit moment ook geen tijd voor want deze week is het hier Sport en Spelweek. Het dorp is verdeeld in 6 ploegen en via diverse spellen en sporten wordt er gestreden om de beker. 1 Van de onderdelen is Playback. Alle drie mijn kids deden mee in verschillende leeftijd categorieën. Helaas hebben mijn dochters niet zo goed goed gescoord maar onze mini´s zijn 1e geworden. Ik ben zo trots op ze! In dit filmpje kun je hun geweldige act bekijken. Onze zoon is de oudste jongen van Von Trapp, de grootste van het groepje van 3 aan de rechterkant :-))


Zet de muziek onderaan even op pauze om het goed te kunnen horen en let vooral ook even op de geitjes en hun herder, de aller jongsten van 4/5 jaar, zo schattig!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

2 message(s)