Kerstkaartjes

- oktober 27, 2010

Ik heb niet echt stil gezeten op hobby gebied de laatste tijd, maar van al die creaties heb ik geen foto's gemaakt (door de drukte niet aan gedacht). De creaties waren voor mijn werk, voor de hobby 8-daagse. Zo heb ik doosjes voor cupcakes en een taart plateau gemaakt, gewerkt met het mooie nieuwe materiaal van Eline en gestempeld en geponsd met de nieuwe punch-it stempels. Door de laatste had ik ineens zin gekregen in het maken van kerstkaartjes wat ik volgens mij al 2 jaar niet meer heb gedaan. 

Deze 3 kaartjes zijn gemaakt met de Punch-it stempels en ponzen, snel en makkelijk en je kunt er je restjes kerstpapier mooi in verwerken ;-)Voor deze kaartjes heb ik ook restjes kerstpapier gebruikt, stempels en de Creatables van Marianne Design


Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

1 message(s)