Magazine nr 17 is uit!

- maart 02, 2011


In onze vakantie is nummer 17 van het ScrapbookForum weer uitgekomen. Dit keer staat het nummer in het teken van het thema Feest, een vrolijk nummer dus. Voor mij is het de laatste keer dat ik aan het nummer heb mogen meewerken. Door mijn gigantische scrapdip heb ik besloten te stoppen met het DT. Het was elke keer weer een strijd om iets te bedenken en dat maakt het scrappen er niet leuker op. Ik vind het ontzettend jammer maar hoop, nu er geen druk meer achter zit, weer een beetje zin in scrappen te krijgen. Bedankt collega DT-ers voor de fijne samenwerking en ik wens jullie nog heel veel plezier en succes met het Magazine!!

LO Feest
Voor deze LO heb ik foto's gebruikt van onze oudste dochter Melanie die toen 4 jaar werd (alweer 15 jaar geleden, ze is vorige week 19 geworden). Aan de paraplu hangen poppetjes gemaakt van houden kralen en een lapje stof als buikje. In het buikje zit een mandarijn.

Feestslinger

De clowntjes zijn gemaakt met een styropor balletje (5cm), een stukje dessin papier voor de hoed, splitpennen voor de oogjes en de neus en een bloem voor het kraagje. 
De tekst en vlaggetjes zijn gesneden met de SilhouetteBedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

3 message(s)