Onder het zand.....

- juli 05, 2011

Het is vreselijk! De zin om te hobby-en is nu helemaaaaaaaaal verdwenen. Ik ben zelfs niet aan het haken op het moment. Ik begin me echt ernstig af te vragen of het überhaubt nog wel weer terug gaat komen. 
Ondanks dat ik er helemaal geen zin in heb moet ik zo af en toe nog wel eens wat voor mijn werk maken. Binnenkort hebben we het Strand thema en daarvoor mocht ik een LO en een paar labels maken. De LO is af, de labels nog niet.................phew ik moet me er echt toe zetten. Ok, de LO is vrij basic maar het materiaal wat ik mee had was ook vrij basic en de inspiratie was ver te zoeken dus meer viel er ook niet uit te halen. De foto is een oudje die ik al vaker gebruikt heb voor strand-LO's; hij blijft gewoon leuk die twee kleine lieve koppies boven het zand!

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by
Groetjes, Alma

You May Also Like

2 message(s)