Workshop

- februari 26, 2013

Gisteravond hebben mijn Collega's en ik een workshop Art Journaling gehad van Anette. Anette verzorgt regelmatig demo's bij ons in de winkel en het was leuk om het nu eens niet vanaf een afstandje te bekijken maar zelf aan haar tafeltje te mogen schuiven. Het was een erg gezellige en geslaagde avond en we zijn allemaal tevreden en met vieze handen naar huis gegaan. Natuurlijk was mijn werkstuk aan het einde van de avond nog niet helemaal af, zoals gewoonlijk ;-), ik was nog niet helemaal tevreden over de quote die ik er aan toe wilde voegen en de indeling ervan. Maar vanmorgen wist ik wat ik er op wilde hebben en vond verrassend genoeg ook nog letter stickers in de goede kleur.


We hebben verschillende technieken gebruikt op dit canvasje van 20x20 cm. Als eerste hebben we papier gescheurd en opgeplakt (hier en daar kun je de tekst en afbeeldingen nog heel vaag zien), gestempeld en met reliëf pasta gewerkt (de honing graten en de tekst  links onderin) en met verschillende kleuren verf gespeeld.
Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ben heel blij met het resultaat.

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by
Groetjes, Alma

You May Also Like

1 message(s)