Gepimpte teenslippers

- augustus 13, 2013


Al meer dan een jaar lagen deze teenslippers te wachten om gepimpt te worden.
Ik had ontzettend leuke gepimpte teenslippers gezien en dacht 'dat kan ik ook' dus begon ik vol goede moed aan mijn 1e slipper. Maar op de één of andere manier vond ik hem toch niet zo leuk worden als ik verwachtte en hij werd aan de kant geschoven.

Begin van de zomer kwam ik hem weer tegen en besloot opnieuw te beginnen, dus alles eraf gesloopt en vol frisse moed gestart. Maar ook toen was het nog steeds niet naar mijn zin.

Ik ging op zoek naar ideetjes en kwam op YouTube een filmpje tegen waarin iemand flip flops pimpte met waterballonnen. Het idee bleef in mijn achterhoofd hangen en, toevallig of niet, tijdens het boodschappen doen zag ik bij de Aldi waterballonnen liggen. Ik nam 2 zakjes mee en dat was maar goed ook want mijn keuze viel op een combi van om en om 3 rode en 1 oranje ballon en 1 zakje was dan net niet genoeg geweest.

Ik ben helemaal happy met dit fleurige resultaatBedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by
Groetjes, Alma

You May Also Like

2 message(s)