één, twee, drie . . .

- maart 08, 2014

Zo heb je maar 1 projectje op de pen en zo . . . . .

. . . zijn het er ineens 4.

Normaal gesproken ben ik altijd maar met 1 haakwerk/breiwerk bezig.
Ik ken mijzelf nl veel te goed; ben ik met meer projecten tegelijk bezig dan blijft er vast en zeker 1 liggen die nooit afgemaakt wordt.
Tot vorige week heb ik mij er braaf aan gehouden maar toen sloeg de CAL koorts toe en had ik naast het beestje dat ik aan het haken ben ineens ook een streepjes deken in de maak.

Gisteren kwam ik op zolder in een doos die er al jaren staat (een jaartje of 20) ineens de wol voorraad van mijn man's oma tegen en daartussen zat een erg leuk wolletje waar nog een aantal volledige bolletjes van zijn.


Ik begon gelijk te haken ook al had ik daar eigenlijk helemaal geen tijd voor. Mijn keuken staat nl compleet op de kop omdat ik aan het sausen en verven ben.
Na 3 of 4 toeren wist ik het al, hier ga ik een South Bay Sjawlette mee haken!
Toen het sausen en verven af was nam ik mijn welverdiende rust en haakte verder aan de omslagdoek.En dit heb ik vandaag gescoord . . . .


Deze prachtige bollen wol zag ik bij de Zeeman liggen voor maar 99ct per bol, koopje :-)
Omdat het haken aan de CAL deken me lang niet snel genoeg gaat (ik heb de hele tijd een onbedwingbare dwang om verder te haken) en ik me wel aan het schema wil houden besloot ik aan een nieuwe deken te beginnen. Dit keer een Granny Stripes deken.

Ik zal mij de komende tijd dus niet vervelen maar daar was ik ook niet echt bang voor want ik wil nog meer sausen en verven in huis.
Als ik daar éénmaal mee begin ben ik ook niet te stoppen . . . . .---------- * Leuk dat je er was, groetjes Alma * ----------

You May Also Like

1 message(s)