Cadeautje

- juli 14, 2014

Mijn 4e omslagdoek is een cadeautje voor mijn moeder.
Ik wilde haar ermee verrassen maar aangezien ik twijfelde over welke kleur ze leuk zou vinden besloot ik een tipje van de sluier op te lichten en samen togen we naar het wolwinkeltje bij haar in het dorp.
Ze koos voor deze prachtige ivoor kleurige katoen van Schachenmayr, Catania, en ik haakte met haaknaald no 3,5.

Het  patroon is heerlijk; je hoeft er niet zo bij op te letten en dat was tijdens het volgen van het WK voetbal wel een uitkomst :)
De rand ziet er moeilijk uit en lijkt veel werk maar dat valt reuze mee.Ik heb hem niet opgespannen maar goed in vorm gelegd op bed en daarna nat gespoten.
Je kunt nat spuiten met water maar ik heb gekozen voor Robijn kledingverfrisser, dan ruikt hij ook gelijk heerlijk fris :)Het patroon van de omslagdoek, met de mooie naam Victoria, komt hier vandaan en zij heeft nog veel meer prachtige patronen.
Ik had er nog een paar op mijn favorietenlijstje gezet en toen ik één van die patronen op de blog van Klaske voorbij zag komen wist ik dat dat mijn volgende project zou worden. Hij is zooo mooi!

Als alles mee zit kan ik er morgen aan beginnen. Mijn vingers jeuken!


---------- * Leuk dat je er was, groetjes Alma * ----------

You May Also Like

1 message(s)