Scheepjes Cal update

- januari 23, 2017


Terwijl iedereen al lekker warm onder zijn/haar scheepjes cal deken ligt ben ik nog steeds niet klaar.
Maar.....ik heb de draad weer opgepakt (letterlijk en figuurlijk) 😉

Ik ging verder met week 9, en dat was gelijk een leuk lapje om er weer in te komen (ik zag later pas dat ik het lapje een kwart slag had moeten draaien voor de foto 😒)

Week 10 was een ander verhaal.
Ik vond hem niet zo mooi. En ik had een aantal 'horror story's' gelezen over het moeilijk passend krijgen van het lapje (lees: vaak moeten uithalen). Die combinatie deed mij besluiten mijn eigen draai er aan te geven.


Heel simpel: alle toeren zijn stokjes alleen  haak je om en om in de achterste lus en voorste lus. Zo krijg je ook een soort van ribbel effec. En als je hem dan verticaal in de deken naait dan geeft dat een leuk effect.

You May Also Like

0 message(s)