Kadootje

- november 19, 2017


Iets wat je zelf gemaakt hebt kado geven is leuk.
En het mooi verpakt weggeven is nog veel leuker!
Daarom downloadde ik een tijdje terug kado wrappers voor mijn gehaakte spulletjes. Maar toen ik ze wilde gebruiken bleken ze te klein. Vergrootten kon, maar dan werden de letters onscherp en, perfectionistisch als ik ben, dat kan natuurlijk niet 😉. Dus ging ik zelf maar aan de slag.

Mijn voorkeur gaat bijna altijd uit naar een Engelse tekst, maar toen ik eenmaal bezig was vond ik het toch ook wel leuk om er een paar in het Nederlands te maken.


In het begin was het even puzzelen want ik ben beter thuis in Photoshop dan in Word, maar ze zijn goed gelukt en ik ben er heel blij mee!
Ze zijn ca. 28 cm lang en 6 cm breed en ik print ze op kraft kadopapier wat ik op het formaat van een A4-tje snij, even onder de strijkijzer doorhaal en dan in de printer stop. Maar op wit of een ander kleurtje papier is ook heel mooi.

Wil je ook zulke leuke wrappers?
Dan heb ik goed nieuws voor je want ik deel ze met jullie.
Gewoon, omdat ik dat leuk vind!

Ga naar één van de download links hieronder en je ontvang het door jou gekozen bestand in een pdf formaat.

Veel plezier ermee!!

    Engelse Wrappers     

 Nederlandse Wrappers 

You May Also Like

4 message(s)