Zonnehoedje

- mei 11, 2018


Met het mooie weer van de afgelopen dagen mocht een zonnehoedje in de garderobe van Tess niet ontbreken.

Op pinterest zijn er ontzettend veel leuke modelletjes te vinden, maar wat ik leuk vond was of van Russische makelij en mijn Russisch is echt 0,0 hahaha of niet in de juiste maat. Uiteindelijk vond ik een goed patroon maar het gebruikte garen was te dik naar mijn smaak en de maat niet juist.


Voor dit hoedje gebruikte ik wel het schelpen patroon maar de rest haakte ik naar eigen inzicht. Het is dus niet mijn eigen ontwerp, maar tijdens het haken heb ik bijgehouden wat ik deed voor het geval ik  nog een hoedje (of petje) wilde haken en heb het daarna ook uitgeschreven voor de liefhebbers.

Tess stond gedurende het hele proces model en is bijna 8 maand dus hij is geschikt voor leeftijd 6-9 maand 😉

Door op de button te klikken kan je het patroon downloaden.

NB: stel je vraag met betrekking tot dit patroon NIET in de reacties hieronder maar stuur een mailtje via contact (link bovenin de balk) dan krijg je altijd antwoord!


Mocht je onverhoopt een fout ontdekken, laat het me weten zodat ik het kan veranderen.

Veel plezier ermee!!

Garen: Phildar Coton 3, 1 bol
Haaknaald: 3
Origineel patroon: A Cre8tion Crochet

You May Also Like

0 message(s)