Friends

- oktober 11, 2019


Deze spread is geïnspireerd op de spread Be Amazed omdat ik het poppetje zo leuk vond.

In de eerste instantie wilde ik ook weer gezichtjes van Art by Marlene gebruiken maar het leek me ook wel leuk om zelf hoofdjes te maken. De hoofdjes zijn geponsde cirkeltjes uit huidkleurig cardstock, het haar tekende ik in klad, knipte het uit, verfde het zwart en plakte het op de cirkels.
Ook de armen en benen  tekende ik, dit keer op een briefkaart van de hema, dat is wat steviger.

Op de achtergrond plakte ik stukken tissue papier waarop ik gestempeld had en ging er daarna met Lemon Zest, Cherry Pie en Squeezed orange van Dylusions overheen. Stencilde over de gehele pagina met witte verf en aan weerszijden een golfrand met zwart, doodelde hier en daar met verschillende kleuren posca stiften en spetterde met zwarte verf.You May Also Like

0 message(s)