A Good Heart

- oktober 07, 2019


Was ik over de vorige pagina, The Adventure Begins, niet tevreden, deze vind ik helemaal te gek!
Vooral omdat het gezichtje zo bijzonder goed gelukt is maar ook omdat ik de kleuren combinatie geweldig mooi vind.
Ik tekende het gezichtje dit keer helemaal zelf (op aquarel papier). Voorgaande keren gebruikte ik voor de basis nog een mal maar ik vond dat ik het nu zelf moest kunnen Knipogende emoticon.
Ik ben vooral heel erg tevreden over de mond want dat vind ik meestal het moeilijkst. En wimpers, dat is iets wat ik nog moet leren. Ik krijg ze nooit mooi en val daarom bijna altijd terug op een eyeliner achtig iets.


De basis van deze spread is behoorlijk fel en na al het doodelen en stencilen was hij ook nog eens heel erg druk geworden. Toch wist ik al vrij snel dat ik op deze pagina een meisje wilde maken. Maar ik wil ze wel elke keer een ander kapsel geven om de spread interessant en spannend te houden en dat valt niet altijd mee.
Ik tekende het haar eerst in klad en nam het daarna over op de pagina.

Het gezichtje kleurde ik in met aquarel verf, color sticks van Jane Davenport, potloden, zwarte stabilo all en een zwarte fineliner. Voor het haar gebruikte ik ook de color sticks en omlijnde alles met de zwarte stabilo all.

In de eerste instantie maakte ik het alleen rondom het meisje wat lichter met Dylusions Rose Quartz maar besloot uiteindelijk om de hele achtergrond te doen en nog wat bloemen uit te sparen. En ik ben heel erg blij met deze keuze. Nu springen het haar en de bloemen er prachtig uit en toch blijft de achtergrond zichtbaar.

Het enige minpunt van deze pagina is dat ik hem op de kop in mijn boekje heb gemaakt. Ik kwam erachter op het moment dat ik het gezichtje op de pagina lijmde en tja... toen kon ik niet meer terug hahaha.

You May Also Like

0 message(s)