Inktober #3 - Cactussen

- november 05, 2021


We zijn inmiddels al in november aangeland wanneer deze laatste inktober verschijnt.
Ik begon er eindelijk een beetje aardigheid aan te krijgen toen de klad erin kwam. 
Na een paar drukke dagen waarin ik geen tijd had om te tekenen/schilderen werd ik ziek en was het al met al meer dan een week later voor de zin er weer was en ik deze cactussen af maakte.


Daarnaast bezorgd mijn computer mij enorm veel frustraties en hoofdbrekens en vraagt enorm veel van mijn tijd. Het is een drama om foto's te bewerken en de blog bij te houden, maar ook andere dingen kosten enorm veel tijd. Zo ben je lekker bezig en zo ineens.....poef.....zwart beeld en kan je weer van voor af aan beginnen. 
Een nieuwe is in bestelling maar die laat nog even op zich wachten door wereldwijde chip problemen dus ik moet het er nog ff mee doen. 

Op het moment lijkt deze redelijk stabiel en ik hoop dat dat nog even zo blijft want ik heb hem al 3x volledig terug gezet naar de fabrieksinstellingen en Windows 10 opnieuw geïnstalleerd. Ben er wel een beetje klaar mee 😡


Maar deze blogpost ben ik gelukkig zonder kleerscheuren doorgekomen!
En met deze, naar mijn mening mooiste inktober van de drie, sluit ik inktober al weer af.

You May Also Like

0 message(s)