Zwitserland

- januari 17, 2022


De laatste weken heb ik heeeeeel veel YouTube kanalen en Netflix gekeken... en gelezen.Veel meer kon ik helaas niet want ik heb twee ontstoken vingers, aan de linkerhand de ringvinger en de rechterhand de duim, en dat is ontzettend pijnlijk.
Na er anderhalve week mee rondgelopen te hebben kreeg ik een antibacteriële zalf, maar na een week smeren was er nog geen verbetering.

Nu zit ik aan de antibiotica en heel langzaam zie en voel ik verbetering. Gelukkig want een dag filmpjes kijken en lezen is leuk, twee dagen ook nog wel maar langer.....frustrerend.
Ik loop dus flink achter met mijn huishouden maar dat vind ik het ergste nog niet. Ik kon niet eens haken of aquarelleren 😭 (en dat laatste heb ik echt wel geprobeerd 😬).

Tijdens mijn YouTube sessies ontdekte ik het kanaal van Torryn Marie. Zij doet aan bullet journaling, iets waar ik helemaal niets mee heb, maar ze tovert de pagina's in haar journal om tot ware kunstwerkjes. En als inspiratie voor die kunstwerkjes kiest ze elke maand een ander land en verdiept ze zich in de gebruiken, bezienswaardigheden etc. Ik vind het prachtig om haar te zien tekenen en schilderen, maar ook om te horen wat ze allemaal heeft ontdekt over het desbetreffende land.

Geïnspireerd door haar heb ik besloten om ook iedere maand iets van een ander land te schilderen. Iets waar ik gelijk aan moet denken als ik aan dat land denk.
En voor deze maand is mijn keus gevallen op Zwitserland.
Dit omdat onze zoon, dochter en schoonzoon afgelopen week op ski-vakantie waren in Zwitserland.


Ik moest natuurlijk gelijk aan de koeien met bellen en de prachtige bergen denken en gebruikte voor de schets een combinatie van 2 foto's (hierboven het ge-photoshopte resultaat) want de 1 had een mooiere koe en op de ander was de achtergond mooier. 

Het tekenen en schilderen gaat nog niet soepel, ik kan het potlood/penseel nog niet goed vast houden en ik houd het ook nog niet lang vol. Maar met tussenpozen is het toch gelukt om deze Zwitserse koe op papier te krijgen.You May Also Like

0 message(s)