Mixed Media ~ Cherish

- januari 29, 2024


Tegelijkertijd met het ruitjespatroon uit de vorige blogpost maakte ik de achtergrond voor deze.
Geen idee wat ik er mee zou gaan doen maar van zo'n basis is altijd wel wat te maken.

Ik besloot de stempelset Dream House (ABM) te gebruiken samen met een slak uit één van de Die Cut boekjes (ABM). Met het aquarel setje van Jane Davenport kleurde ik de huisjes die ik op wit Florence aquarel papier had afgedrukt.
Om het nog wat meer aan te kleden gebruikte ik een stans van AE voor de steel van de bloem. De bloem is een geprintte Die Cut (ABM) net als de wolkjes. Dingen die ik vaker wil kunnen gebruiken scan ik zodat ik altijd genoeg heb.
Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AE = Ali Express
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)