Pop-up kaart en LO Buik Schuiven

- juli 05, 2008

Eén van de leden van het scrapbook forum heeft onlangs een dochtertje gekregen en daar moest natuurlijk een kaartje voor gemaakt worden. Het was lang geleden dat ik een geboorte kaartje gemaakt had en ik had geen idee wat ik zou maken totdat ik op You Tube een filmpje tegen kwam waarin een leuke pop-up kaart gemaakt wordt. Voor de kaart heb ik alleen gebruik gemaakt van effen cardstock, stempels, Sakura gel pennen, een stukje lint, een bloemetje, rub-ons en de Silhouette voor de letter M.

Kaart ingeklapt....

....en uitgevouwen


----------------------------------------------------------
Op 3 juli was er weer een online crop op het Scrapbook Forum waaraan ik weer met veel plezier heb meegedaan! De sketch sprak mij heel erg aan, ondanks dat ik meestal kies voor het scrappen van 1 foto en er nu 5 nodig waren. Het gebruikte papier is van Basic Grey "Cupcake", erg vrolijk papier voor vrolijke foto's ;-)

De grootste cirkel is gestikt met de naaimachine, de blauwe waterspatten en de tekst zijn gesneden met de Silhouette en de swirl stempels zijn van Inkadinkado

Op de detail foto (klik erop om te vergroten) kun je waterdruppels zien, gemaakt met Triple Gloss.

Bedankt voor het kijken/thanks for looking

You May Also Like

12 message(s)