Derwent Coloursoft

- september 21, 2008

Afgelopen zaterdag hadden we open dag in de winkel en ik mocht demonstreren hoe je je stempelafdrukjes kunt inkleuren met Derwent Coloursoft potloden, doezelaars en reukloze terpentine. Een techniek die ik tot voor kort zelf nog nooit toegepast heb. Mijn afdrukjes kleur ik altijd in met Aquarel verf. Dat werkt prima, maar deze techniek is wel sneller en geeft ook een heel mooi, bijna aquarel achtig, effect. Deze kaartjes heb ik voor de demo gemaakt:

Detail:

Op de blog van Aud zag ik dit leuke idee voor een kaart. Zij had er een lippenstift en een rolletje snoep in en dat bracht mij op het idee van de Candy Cane, waar ik nog een doos vol van heb liggen :-0
En nog en pop up

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

14 message(s)