Passion for Fashion

- september 01, 2008

Mijn 2e DT LO-tje. Van de 1e heb ik alleen nog maar een sneak peak kunnen laten zien, maar deze staat inmiddels op de site van Creabest, dus die kan ik hier plaatsen. Mijn jongste dochter is een geweldige fotografe want deze foto heeft ze ook weer gemaakt (de foto van 'de taart van mijn tante' is ook van haar hand). Hier zijn mijn oudste dochter en haar tante aan het hoeden passen in NewCastle, een favoriete bezigheid tijdens het shoppen :-) Het papier is van Pebbles inc. Sweetheart > True Love/swirl en Follow your heart/dot.

De hoekstempel is van Prima "build a frame". De tekst, roze bloemen, paspop en label zijn gesneden met de Silhouette. De paspop is bewerkt met triple gloss. Het kantje en de knoopjes komen van de markt, het kaartje 'international LOOK' komt uit de verpakking van oorbellen en de rest van de teksten is geprint of gemaakt met een zelfgemaakte rub-on.

Detail foto:

Rechts bovenin de foto kun je nog net de ketting van kleine kraaltjes op de paspop zien.

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

9 message(s)