Winter Fun

- oktober 10, 2008

Op het scrapbookforum werd gisteravond weer een online crop georganiseerd. Ik was vastbesloten mee te gaan doen, maar tijdens mijn speurtocht naar papier bij mijn foto's zag ik dit papier van Pebblesinc "make a wish" en dat paste perfect bij de foto die ik even ervoor was tegen gekomen. Ik was gelijk in de scrappin' mood en begon aan deze LO met het gevolg dat ik, toen ik hem klaar had, geen puf meer had om aan de online crop te beginnen. Jammer, maar ik heb wel heerlijk zitten scrappen ;-)

Het brede kant kreeg ik een keer van mijn Oma en bij deze LO paste dat perfect. De scallop achtergrond, scallop cirkel en titel zijn gesneden met de Silhouette, de swirls zijn gestansd met een Quickutz die en de cuttlebug en de rest van de teksten zijn gemaakt met zelfgemaakte rub-ons. Het rechter knoopje op de bloem is gemaakt met fimo klei. Deze LO heb ik weer gemaakt voor Creabest.

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

9 message(s)