Bourtange

- november 04, 2008

Oei, het is al even geleden dat mijn blog ge-update is! Ik kreeg zelfs al de vraag van verschillende kanten of ik nog wel scrap. Jazeker hoor, misschien nog wel meer als ooit tevoren, maar heel veel dingen kan ik gewoon nog niet laten zien, alhoewel dat niet zo heel lang meer duurt ;-) Maar zondag heb ik even lekker voor mijzelf gescrapt en na gisteravond nog een paar dingetjes te hebben afgewerkt kan ik hem nu plaatsen. Hij is gemaakt naar aanleiding van een sketch op het scrapbook forum.


Het papier is van October Afternoon en de basis is een vel van Basic Grey. De tekst Bourtange is gesneden met de silhouette en de tekst een dagje is een zelfmaak rub-on. De transparante klok is gestempeld met een stempel van Heidi Swapp en de ticket is ook gestempeld met een stempel van Autumn Leaves.


Een paar details:Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

10 message(s)