Magazine nr. 8 is uit!!

- november 30, 2008

Het winternummer van het Scrapbookforum is uit! Het is weer een prachtig Magazine geworden, kijk hier maar eens, en ik ben er vreselijk trots op dat ik er aan mee heb mogen werken! Het Magazine heeft een nieuwe look gekregen en onze opdracht was met dezelfde kleuren én het gebruik van vilt en/of stof een LO te maken. Dit is mijn bijdrage geworden.

De basis is een vel kraft cardstock dat ik aan de randen bewerkt heb met een edge distresser en daarna met distress inkt. Het bruine dessin papier is van Basic Grey "Lily Kate", het roze van K&Company "Smitten". De swirl, sneeuwvlok en de tekst zijn gesneden met de Silhouette. De gestempelde swirls zijn van Inkadinkado, de klok is van Heidi Swapp en de gestempelde rand van Prima Marketing "Build a Frame". Verder zijn er kant, vilt, bloemetjes, knoopjes, 3D verf en een zelfmaak rub-on gebruikt.

De 2e opdracht was iets te alteren. Het heeft me heel wat hoofdbrekens gekost want ik had eigenlijk nog nooit iets ge-altered, tot ik bij de Xenos een wit plantenstokje met een mini schoolbordje zag liggen. Het idee van een Advent stokje was geboren ;-) Natuurlijk heb ik hem in dezelfde kleuren gemaakt.
De basis is een vel witte cardstock. Het vogeltje, de tekst en de kerstbal zijn gesneden met de Silhouette. Verder zijn er een stuk lint met bolletjes, organza lint, roze lint, belletjes, bloemetjes, stempels, knoopjes, een labeltje, zelfmaak rub-ons en Aleene's glitter snow gebruikt

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

5 message(s)