Opbergbox

- juli 25, 2009

Ik heb weer heerlijk gescrapt vandaag maar kan het resultaat helaas niet laten zien want hij is voor het volgende digitale magazine van het Scrapbook Forum. Maar tussen het scrappen door ben ik met dit project bezig geweest; een opbergbox voor mijn steeds groter wordende voorraad thickers, stickers, rub-ons etc.
Hij is snel en makkelijk te maken en nog goedkoop ook!
Wil je hem ook maken dan vind je hieronder de werkbeschrijving.
---------------
* Neem 2 dozen van hetzelfde formaat. Ik heb deze 2 ervoor gebruikt en ze zijn 28,5 cm hoog, 19,5 cm breed en 5,5 cm diep
* Snij van één, in dit geval de blauwe, 9 cm van de bovenkant af. Om dit netjes recht te krijgen heb ik de bovenkant en onderkant voorzichtig los gemaakt, de doos plat gedrukt en nadat ik het stuk eraf had gesneden de bodem weer vastgeplakt met dubbelzijdig tape. Dit doe je ook met de 2e maar daar snij je van de bovenkant 16 cm af. Plak ze met dubbelzijdig tape aanelkaar zoals hieronder. * Nu kun je hem beplakken met (scrap-) papier maar ik heb ervoor gekozen om hem wit te verven. De verf had ik nog staan van het kippenhok dus dat kwam goed uit Photobucket * Ik heb hem 2 lagen verf gegeven en toen hij droog was versierd met een bruin scallop randje, een etiket houder, een bloem en een swirl. * Je kunt hem natuurlijk veel kleurrijker en uitbundiger versieren maar ik heb bewust gekozen voor een wat neutrale versie want mijn buro is al kleurrijk en vol genoeg Photobucket

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

10 message(s)