Yessss!

- juli 23, 2009

Ik geloof dat mijn scrapdip zo'n beetje voorbij is maar helaas is mijn vakantie ook bijna voorbij, wat een pech. Denk je in je vakantie lekker relaxed te kunnen scrappen heb je een dip. Nou ja, niks aan te doen. De laatste dagen van mijn vakantie ga ik nog maar even lekker genieten van het scrappen. Gisteren dus ook heerlijk gescrapt, muziekje erbij en lekker hard meezingen............hahaha heerlijk!! 

Deze LO is er uit mijn handen gekomen, weer een Stap Voor Stap voor Creabest, dit keer met een foto van onze hond Boy, wat een kanjer hé!

Het papier is van Kaisercraft, prachtig vind ik het, ik heb er al eerder een LO mee gemaakt. Wil je hem nog een keer zien kan je hier klikken. De Stap Voor Stap beschrijving komt 1 dezer dagen weer op de website van Creabest te staan.
Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

9 message(s)