Nr 11 is online!!

- september 06, 2009

Digitaal Magazine Nr. 11 van het van het Scrapbookforum is uit en zoals gewoonlijk is het weer een prachtige uitgave. Dit keer geen mini albums of andere projecten maar alleen LO's. Wel met een thema natuurlijk of twee thema's eigenlijk ; klieder LO's en natuur LO's. Ik zou zeggen ga snel kijken en laat je inspireren door de prachtige LO's die mijn collega DT-ers hebben gemaakt! Klik hier om rechtsteeks naar het magazine te gaan. Dit zijn de LO's die ik heb gemaakt:
Welke kleur heeft mijn tong??
De achtergrond van deze LO heb gemaakt met 3 cirkels, shadowpaint en glimmermist.
Knip 3 cirkels, 1 grote en 2 kleinere. Leg de grote cirkel op het witte basisvel. Spray met een mini-mister blauwe shadowpaint verdund met water op het basisvel en laat het drogen. Haal de grote cirkel er af en leg de 2 kleinere op het basisvel. Spray er nu groene shadowpaint verdund met water op en laat het drogen. Spray daarna over het basisvel glimmermist. Nu is het basisvel klaar en kun je hem verder afwerken met je foto’s, embellishments etc. Stempel hier en daar evt. nog met bobbeltjes plastic en acryl verf en zet in de cirkels stippeltjes met glitterlijm.

Details:


----------------------------------------------

Familie Zwaan

Het gebruikte papier is van Imaginisce Twitterpatted. De blauwe wolkjes zijn uit één van de vellen geknipt, de grotere witte wolken zijn met een zwarte stift getekend. Onder de foto zit de journaling.Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

5 message(s)