Sneak Peak

- september 05, 2009

En dan is het ineens herfst buiten.......vreselijk! Ik ben toch echt een mooi weer mens hoor; mijn ideale weerbeeld is 365 dagen zon per jaar met elke dag een temperatuur tussen de 21 en 25 graden en s'nachts een lekker buitje regen voor de planten en het gazon. Het enige nadeel van dit ideaal is dat ik dan geen zin heb om te scrappen maar veel liever buiten ben. Daarom hebben jullie de laatste weken ook maar weinig nieuws van mij gezien want het was te mooi om binnen te gaan zitten. Maar afgelopen week was het echt scrap-weer en ben ik begonnen aan een nieuw project. Inmiddels is hij af maar ik kan er alleen maar een sneak peak van laten zien want het is een onderdeel van iets wat ik op dit moment aan het voorbereiden ben. Binnenkort kan ik jullie er meer over vertellen. Hieronder het sneakje.....


Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

2 message(s)