Angel

- oktober 15, 2009

Ja ik weet het, het is nog lang geen kerst, maar ik kreeg dit súper mooie papier van Creabest in mijn DT pakket en ik moest er gewoon wat mee maken! Afgelopen maandagavond was er op het scrapbook forum een online crop en ik was vol goede moed begonnen, maar ging even met een kop koffie op de bank en daar ben ik blijven hangen. Gisteren heb ik hem dus verder af gemaakt. Het engeltje op de foto is al heel oud. Ik heb haar als klein meisje uitgezocht en nog elk jaar viert ze kerst bij ons. Speciaal voor deze LO heb ik haar op de foto gezet. Het gebruikte papier is van Imaginisce en de vogel, titel, kerstrozen en grote hulstbladen zijn gesneden met de Silhouette. De kerstbal is geponsd en de rest van de kerstbal handgemaakt. De sneeuwvlokken en sterretjes komen uit een die van de Cuttlebug. De kruisjes zijn rub-ons, de cirkel-stempels van Artemio en de swirl stempel van Inkadinkado. Hier en daar heb ik de boel met glitter bewerkt maar dat is op de foto's helaas slecht te zien.

Bedankt voor je bezoekje/Thanks for stopping by

You May Also Like

3 message(s)