Key-cord

- januari 23, 2015

Over 5 maand wordt er in ons dorp de Samenloop voor Hoop georganiseerd.
Teams kunnen zich opgeven om op lucratieve wijze geld in te zamelen voor dit goede doel en mijn nichtje heeft een team opgericht dat uiltje-sleutelhangers wil gaan haken (de uil is de mascotte van ons dorp), maar eerst moet ik ze leren haken, een hele uitdaging :-)

Voor de variatie zal ik nog wat andere dingetjes voor hun kraampje haken zoals bv. deze key-cords. Ik liep al heel lang rond met het idee om een key-cord te haken en dit was de gelegenheid.


Het patroon voor de klaproos heb ik hier gevonden, de rest is eigen creativiteit ;-)


Ik heb gehaakt met een combinatie van Katia en Phildar Cotton 3, en het prachtige donkerpaarse katoen is Cotton 8 van Scheepjeswol.


---------- * Leuk dat je er was, groetjes Alma * ----------

You May Also Like

0 message(s)