Een doos vol...

- mei 06, 2016

Woensdag werd er een hele grote doos bezorgd, een doos vol wol!
Maar liefst 44 bollen zaten er in, goed voor bijna 13 km haakplezier.
Dat laatste had ik pas uitgerekend toen ik ze verdeeld had over de drie dozen/manden en toen raakte ik toch heel even in paniek..... pffffff.


13 KM!!!!
Dat is ook goed voor 3 dekens.
2x de scheepjes CAL en 1x een Willow Square deken.
Onze twee dochters vroegen me bijna gelijktijdig of ik ook een blokken deken voor hun wilde haken en tja, wat doe je dan.....
En of je nou 4 of 12 lapjes per week haakt.....

Van deze mooie kleuren mag ik een Willow Square deken haken. Een prachtig patroon dat we gaan combineren met dichte lapjes zodat het een iets minder 'luchtig geheel gaat worden. 
En  zo heb ik ook nog wat extra variatie tussen de 2 CAL's.


Natuurlijk heb ik van tevoren even een proeflapje gehaakt en het patroon haakt heerlijk, is snel en hartstikke makkelijk . CAL nummer 2:
Die gaat gehaakt worden met deze doos vol mooie groen/blauwe tinten  en nu weten jullie ook waarom mijn stersteek lapjes gehaakt waren met Sage. Ik wist al welke kleuren de jongste dochter zou kiezen en aangezien ik nog een bol Sage had liggen was ik daar alvast mee begonnen ;)


En dan het kleuren pallet voor de CAL waar het allemaal mee begon.
Dit was mijn eerste keus...


...maar bij nader inzien vond ik groen teveel overheersen, vooral omdat ik een meer roze getinte deken voor me zag. 
Daarom haalde ik de Khaki en Duck Egg er uit [de laatste was zowiezo een twijfelgevalletje] en kwamen Candy Floss en Claret er bij.


Nu ben ik helemaal tevreden en de komende tijd zullen jullie mijn ergens onder een berg lapjes terug kunnen vinden :)

[ik zie eerlijk gezegd wel een beetje  tegen het in elkaar naaien van al die lapjes op, daar ga ik de meiden zelf voor strikken denk ik *lol* ]

You May Also Like

0 message(s)