Scheepjes Cal week #2

- mei 04, 2016

Wat een mooie steek kregen we dit keer: de stersteek. Hij is werkelijk prachtig om te zien!


Na mijn geheugen even opgefrist te hebben via het youtube flimpje (de stersteek haakte ik ook al in de CAL van 2014 maar het fijne ervan was ik kwijt) begon ik vol goede moed.

Maar tot 4 keer toe moest ik hem uithalen voor ik tot de conclusie kwam dat ik het beste het lapje met haaknaald 4 kon haken, net als de vorige lapjes, en in plaats van 8 rijen sterren heeft die van mij 9 gekregen zodat hij weer netjes 17 x 17 meet.De oplettende bezoeker heeft natuurlijk al lang gezien dat deze kleur niet in mijn sneak peak  van vorige week voor kwam en dat klopt!
Er is het één en ander veranderd in mijn kleuren pallet maar daar zal ik jullie later meer over vertellen want ik zit nu in de startblokken voor het 3e patroon!You May Also Like

0 message(s)