Bijna.....

- juli 22, 2017


Hij is nog niet helemaal klaar, de maxicosi zak, maar het eind is in zicht. En dat is goed. Het heeft lang genoeg geduurd.😉 Nu is het nog een kwestie van de puntjes op de i zetten. Randje erom, knoopjes erop.....

Per toeval zag ik iets voorbij komen waarbij gehaakte knoopjes gebruikt werden en dat vond ik een erg leuk idee. Ik vond een tutorial maar de knoopjes werden veel te groot dus moest ik het zelf zien uit te vogelen.Na een aantal mislukte pogingen rolde het perfecte knoopje er uit en binnen no time lagen er 12 op tafel te pronken. Ze hebben een doorsnee van 2 cm en ik haakte ze als volgt:

* Haaknaald no 3, Stylecraft Special DK
1e     9v in magische ring
2e     9v op de vorige vasten
3e     9hv op de vorige vasten
Draad  met een naald door de lusjes halen. De begin draad in de knoop stoppen en de draad aantrekken/afhechten.

Binnenkort laat ik jullie het eindresultaat zien.


You May Also Like

0 message(s)