Kastlabels

- september 11, 2018


Een tijdje terug zag ik leuke kastlabels voorbij komen op pinterest en na dochterlief getipt en gepolst te hebben maakte ik een setje voor de kledingkast van Tess.
De Silhouette is de laatste tijd al regelmatig onder het stof weggekomen en hiervoor was hij ook uitermate geschikt.


Ik zou alleen de maten 80 t/m 92 maken maar omdat het zo leuk ging (ik had eindelijk het printen en snijden (weer) onder de knie) maakte ik ook gelijk maar de maten 98 t/m 110 (de laatste staat niet op de foto).


Omdat ik het weer eens tijd vond voor een weggevertje kunnen de liefhebbers voor deze kastlabels hieronder gratis de bestanden downloaden.  De SVG bestanden zijn geschikt voor een snijmachine (Cameo, Silhouette etc.) en de PDF bestanden kun je printen en uitknippen.

Mijn labels maakte ik met witte Papicolor cardstock maar je kan natuurlijk elke kleur gebruiken die je leuk vind. De maten zijn 15 x 8 cm en het gat heeft een doorsnede van 3,5 cm.

N.B. 12/9/2018:
Ik maakte de set compleet met de maten 50 tm 74.


mt 50 - 62            mt 68 - 74           mt 80 - 92            mt 98 - 110
mt 50 - 62            mt 68 - 74           mt 80 - 92         mt 98 - 110Leuk om weg te geven als kraamcadeautje!


Deze print/snijbestanden maakte ik met zorg. Ik geef ze weg voor eigen gebruik en ik hoop dat iedereen die ze download dat respecteert. 
Veel plezier ermee!

You May Also Like

3 message(s)