Rag doll cat

- september 07, 2018


Het nieuwste patroontje van Lille Liis: wat een schatje!
Alhoewel ik veel van haar patronen erg leuk en schattig vind is dit de allereerste keer dat ik iets van haar gehaak heb en het viel me op dat haar patroon erg uitgebreid is met heel veel foto's. Niet zo nodig voor mij maar voor een beginner heel erg duidelijk en fijn.In plaats van met het voorgeschreven garen haakte ik met een dunnere variant en een iets dikkere haaknaald dan waar ik het normaal mee haak. Ze is daardoor iets kleiner (2cm maar) dan het origineel. En de knoopjes op het jurkje liet ik achterwege omdat  ik dat niet veilig vind voor kleine kinderen. Maar ook zonder die knoopjes vind ik haar mooi.


Inmiddels is ze verhuisd naar een lief klein vriendinnetje!

Garen: Phildar Coton 3 en Katia Capri (groen)
Haaknaald: 3
Patroon: Lille Liis

You May Also Like

0 message(s)