Laat de winter maar komen...

- november 19, 2018


Tess heeft een nieuwe jas en daarbij horen natuurlijk een nieuwe muts en sjaal!
In de eerste instantie hadden we de kleur Gold van Stylecraft uitgezocht, maar toen ik met de gele bolletjes van de Zeeman in huis kwam bleken de kleuren niet veel te verschillen en dus kozen we voor de Royal.



Ik begon met de muts en denk dat ik hem wel 5x uitgehaald heb voor ik tevreden was. Mijn bedoeling was om dit patroon te haken maar ik vond het telkens niet mooi uitkomen met het formaat dat de muts moest hebben dus het was een enorm gepuzzel.
Voor de maat heb ik trouwens veel gehad aan de blog van Bit of  Color. Daar vind je een uitgebreide uitleg en schema.



En of het zo moest zijn is het nu ineens ontzettend koud dus kan ze er gelijk gebruik van maken!


Laat de winter maar komen!

21-11-2018:
Ik heb het patroon van de muts en sjaal uitgewerkt. Via de button hieronder is het gratis te downloaden.

NB: stel je vraag met betrekking tot dit patroon NIET in de reacties hieronder maar stuur een mailtje via contact (link bovenin de balk) dan krijg je altijd antwoord!


Mocht je onverhoopt een fout ontdekken laat het me weten zodat ik het kan veranderen.

Veel plezier ermee!!!


Garen: Zeeman Royal
Haaknaald: 5
Patroon: Inspiratie van 5 Little Monsters



You May Also Like

11 message(s)