Laat de winter maar komen...

- november 19, 2018


Tess heeft een nieuwe jas en daarbij horen natuurlijk een nieuwe muts en sjaal!
In de eerste instantie hadden we de kleur Gold van Stylecraft uitgezocht, maar toen ik met de gele bolletjes van de Zeeman in huis kwam bleken de kleuren niet veel te verschillen en dus kozen we voor de Royal.Ik begon met de muts en denk dat ik hem wel 5x uitgehaald heb voor ik tevreden was. Ik vond het telkens niet mooi uitkomen met het formaat dat de muts moest hebben dus het was een enorm gepuzzel.
Voor de maat heb ik trouwens veel gehad aan de blog van Bit of  Color. Daar vind je een uitgebreide uitleg en schema.En of het zo moest zijn is het nu ineens ontzettend koud dus kan ze er gelijk gebruik van maken!


Laat de winter maar komen!

Het patroon van dit setje kan je vinden in mijn webshop. Klik op de button hieronder of op de link bovenin de balk.
Garen: Zeeman Royal
Haaknaald: 5
Patroon: Simply by Me

You May Also Like

11 message(s)