Bloom with Grace

- juni 07, 2019

Ik kom regelmatig bij de action en elke keer stond ik in dubio; zal ik de acryl spray paints meenemen of niet.
Uiteindelijk ben ik overstag gegaan, kocht beide doosjes, en toch heeft het even geduurd voor ik ze daadwerkelijk ging gebruiken.
Maar wat zijn ze leuk! En wat werken ze goed!
Als ze opgedroogd zijn glanzen ze een beetje, erg mooi. Andere acrylverf pakt er goed op en het werkt niet meer als je er overheen wrijft. Jammer dat er totaal maar 6 kleurtjes zijn, ik had er graag meer van willen hebben.

Hierboven kun je zien dat ik al bloemen getekend had met een witte stabilo all. Ik begon met inkleuren met de witte dylusions, maar na de 2e laag kwam het donkerpaars er nog steeds door. Toen bedacht ik me dat ik ook witte gouache heb. Dat dekte vrijwel meteen.


Uit een Art by Marlene Collage Paper blok knipte ik de hartjes voor de bloemen. De rest komt uit een een stansblok, ook by Marlene. De zwarte lettertjes van de quote komt uit mijn voorraad scrapmateriaal.

De quote is niet zo goed te lezen maar er staat: 'Wherever life plants you, bloom with grace'.

You May Also Like

0 message(s)