Dragon

- juni 15, 2019

In de vorige post gaf ik het al aan; ik heb er soms moeite mee om iets op een pagina te maken als ik de achtergrond heel mooi vind. Dan vind ik het zonde om hem te 'verstoppen' onder iets anders.
Deze was al een tijdje klaar want om die redenen wist ik niet wat ik er verder mee moest doen. Ik vond/vind hem zooooo mooi!

De eerste opzet... 
En het eindresultaat na alle stencils, stempels en spetters...

Wat uiteindelijk de doorslag gaf weet ik niet meer: de quote die ik tegen kwam of de afbeelding van de draak. Wat ik wel weet is dat de draak mijn favoriete bovennatuurlijke wezen is en dat ik deze quote in één woord geweldig vind!


Ik tekende hem over op de pagina zodat ik hem kon inkleuren. Dat vind ik het leukst en super relaxend. En zoals ik in de post hiervoor al noemde, de zwarte dylusions paint schildert heerlijk.

Helaas is het op de foto niet zo goed te zien maar de draak lijkt wel te bestaan uit kantwerk. De ondergrond van de verschillende stencils zie je terug in de zwarte verf en dat geeft een prachtig effect.

You May Also Like

0 message(s)