Inktober #1 - Regenlaarzen

- oktober 15, 2021


In oktober vind al jaren de Inktober plaats. Volgens mij is het gestart als een challenge waarbij je alleen zwarte pen/inkt voor je tekeningen/schilderijen gebruikt. Daarnaast is er dagelijks een andere prompt (opdracht) en heb je aan het einde van de challenge 31 tekeningen/schilderijen (als je het volhoud Knipogende emoticon).

Mij lukt dat nooit en ik heb me dan ook nooit geroepen gevoeld om mee te doen. En ook nu zag ik het niet zo zitten, ik doe liever mijn eigen ding. 
Maar de kracht van YouTube is groot en na een aantal filmpjes van MarenaArt te hebben bekeken kreeg ik toch ook de kriebels. 


Hoeveel ik er ga maken weet ik niet maar ik heb wel al een aantal ideeën opgeschreven die ik uit wil gaan werken (ik volg de prompt niet) en net als MarenaArt gebruik ik zwarte pen en aquarel verf.

Deze regenlaarzen zijn mijn 1e contributie aan inktober en ik vind ze wel aardig geworden. 
Voor de omtrek van de complete tekening, de zolen en de bovenkant vd laarzen gebruikte ik de Finishing Line Pens van Jane Davenport voor de rest mijn aquarel verf en wat goud inkt van Winsor&Newton. Prachtig spul!You May Also Like

0 message(s)