Aapjes

- augustus 15, 2022


Weer een kleine opdracht.
En gelukkig was hij klein want veel meer had ik ook niet kunnen haken.
In al die jaren dat ik haak heb ik nog nooit een blessure aan schouder, elleboog of handen opgelopen. 
En of het komt omdat ik al lang niet gehaakt heb weet ik niet, maar mijn pols kon het na een tijdje niet meer verdragen. 
Maar goed, het is af en ik hang de haaknaald voorlopig even aan de wilgen 😉
Ik kreeg als thema opdracht jungle en moest meteen aan de aapjes van Jookz denken.
Dat patroon had ik al in huis voor een bijtring die ik ooit eens haakte.
Het jungle thema riep ook allemaal andere ideeën bij mij op; lianen met blaadjes rondom het koord of een slang die zich om het koord wikkelde en tussen de aapjes 'gleed', maar omdat ik steeds meer last kreeg van mijn pols besloot ik het eenvoudig te houden en wat blaadjes aan de kralen te haken.

Tijdens het nemen van onderstaande foto van de wagenspanner en het speenkoord ontdekte ik pas het foutje in dit setje. Het is geen ramp maar het irriteert me wel dat ik tijdens het haken niet zag dat ik de verkeerde kleur had gepakt hahaha. 
Voor het mini aapje gebruikte ik voor hoofd en lijf het patroon van de kikker sleutelhanger en de rest is naar eigen fantasie.

You May Also Like

0 message(s)