Mixed Media ~ Embrace

- september 04, 2023


In de een na laatste post vertelde ik dat ik er tegenop zag om op een grotere pagina te werken nu ik zoveel in mijn mini album werk. En ik vond dat daar verandering in moest komen. Dus trok ik de stoute schoenen aan en pakte er een Perfect Size pagina van ABM bij.

Ik koos wel voor een pagina die naast een pagina ligt die al klaar is zodat ik niet heel erg na hoefde denken over de kleuren. Ik vindt het namelijk mooi als ze op elkaar aansluiten.
Het maken van de achtergrond was dus een fluitje van een cent, het enige waar ik meer over na moest denken is welke stencils en stempels ik wilde gebruiken. En natuurlijk het kiezen van een focal point.
Het meisje komt uit het laatste Paper elements blok van ABM en voor de benen gebruikte ik de flamingo poten van Back to Nature. Het aquarel palet haalde ik uit het XXL Golden Oldie blok. De quote is van ABM en het eerste woord ervan sneed ik met de alfabet snijmallen, ook van ABM.


Betekenis afkortingen:

A = Action
ABM = Art by Marlene
AM = Amsterdam
D = Dylusions
DW = Dina Wakley

You May Also Like

0 message(s)