Procreate ~ Pumpkin Spice

- november 06, 2023


Na lange tijd heb ik eindelijk een keer weer met het fantastische programma Procreate gespeeld.

Aan deze tutorial van Pretty Little Lines begon ik vorig herfst maar ik was niet verder gekomen dan de tekening. In plaats van de tutorial er weer bij te pakken besloot ik gewoon te doen waar ik zelf zin in had en  allerlei verschillende brushes te gebruiken


In het begin dat ik Procreate had wilde ik alles leren, ook om zelf brushes en stempelbrushes te maken. De verfspetter is 1 van de stempels die ik maakte en ik gebruik hem altijd om de hoofdkleuren op mijn canvas te zetten. Zo pak ik heel snel de juiste kleur er weer bij.
Achteraf wilde ik dat ik de schaduw onder de beker niet zwart maar een donker bruine tint had gegeven, dat was mooier uit gekomen. Aangezien ik zo dom was om alle lagen samen te voegen zonder ze eerst afzonderlijk op te slaan kan ik het ook niet meer veranderen. Dat is weer een goede leer voor de volgende keer 😉

Hieronder kun je een video van het teken/schilder proces bekijken.
You May Also Like

0 message(s)