2 voor de kerstactie

- januari 27, 2008

Het gaat goed met mijn goede voornemen; Januari is nog niet eens voorbij en ik ben al met mijn kerstkaartjes van Februari bezig! Ik heb er zelfs 2 op 1 middag gemaakt, niet te geloven, meestal doe ik over 1 al twee keer zo lang....Voor dit kaartje heb ik papier uit de Paperpad "Fruitcake" van Basic Grey gebruikt. De letters (font "Action IS JL"), de kerststerren en de blauwe swirl zijn gesneden met de Silhouette. De kleine donkerbruine swirl en de blaadjes komen van een QuicKutz die. Het woord Christmas is geprint met het font "Ziggy Zoe". Ik heb eerst op papier geprint, toen de afgedrukte stempel over het geprintte woord geplakt met non permanente tape (als je het tegen het licht houd kun je precies zien waar je tekst moet komen). Om de tekst onder de arm te laten verdwijnen heb ik de stempel nogmaals afgedrukt, de arm uitgeknipt en over de arm van de stempelafdruk geplakt. Daarna het geheel weer door de printer gehaald. Hij print dan op de bovenste, uitgeknipte arm. Wanneer je die er weer af haalt is het net of de tekst onder de arm doorloopt. De stempel is van Inky Wings. En deze is ook weer gemaakt met papier uit een Paperpad van Basic Grey (mijn favourite merk!), dit keer "Periphery". De swirls zijn allemaal gemaakt met een QuicKutz die, de randen van het papier heb ik bewerkt met de Edge Distresser van Heidi Swapp en daarna met distress inkt. De stempel is weer een Inky Wings.

Another two Christmas cards for the Christmas Challenge at "kaarten maken met Tiets". I made these cards both with paper of my favourite brand Basic Grey. The first one with "Fruitcake" and the second one with "Periphery". The pointsetta's, the word "merry" and the big swirl are cut with the Silhouette. All the other swirls and the little leaves are made with a QuicKutz die. Both stamps are from Inky Wings.

You May Also Like

8 message(s)