Tweeling Winterketting

- januari 22, 2008

Op de club "Scrap It" wordt weer een tweeling ketting georganiseerd en natuurlijk doe ik daar weer aan mee want ik vind dat altijd erg leuk! Dit keer is het thema Winter; een leuk thema en je krijgt er toch nog een beetje een winters gevoel van ;-) Van het pakketje wat ik van mijn tweelingzus Tiets heb gekregen heb ik dit kaartje gemaakt.Het papier is van Doodlebug "Cold Spell". Alle embellishments, een afdrukje van de Sugar Nellie stempel en de tekst Winter Wishes zaten in het pakketje. De tekst Warm heb ik zelf op het labeltje geprint. De swirl aan de linker en rechterkant van de kaart heb ik gestempeld met een clearstamp van Pipoos.Voor de achterkant heb ik een tekstcirkel gemaakt in Word. De gestempelde swirl is van Autumn Leaves.
----------------------------------------------------------------------------
Voor mijn tweelingzus Hetty heb ik dit kaartje gemaak en een pakketje met dezelfde materialen gestuurd.
De Sneeuwman is een stempel van Penny black, het papier is van Bo-Bunny en de swirls zijn van Autumn Leaves. De 2 kleine sneeuwvlokken zijn geponsd en de grote is gesneden met de Silhouette. Op het label is de tekst "Snowflakes are just unassembled snowman" geprintDe tekstcirkel is weer gemaakt in Word. Nog even een detail foto van de sneeuwvlok die is gesneden met de Silhouette; is hij niet perfect??

You May Also Like

9 message(s)