Polswarmers

- januari 12, 2008

Hoe gezellig ik de maand December ook vind; ik ben altijd blij dat het weer Januari is. Tijd om even weer bij te komen van die hectische maand. Door al die drukte had ik even geen zin om 's avonds op mijn scrapplekkie te gaan zitten maar gewoon lekker te bankhangen voor de TV. Het enige nadeel is dan dat mijn handen zo rusteloos zijn; zo gewend dat ze altijd fröbelen. Daar heb ik wat op gevonden in de vorm van breien. Het is echt jaren geleden dat ik gebreid heb en ik had er ineens weer zin in. Geen trui maar gewoon iets simpels en snel klaar. Dat zijn dus een stel polswarmers geworden, niet volgens een patroon maar gewoon eigen bedenksel. Ook niet op 4 pennen (daar heb ik toch zo'n hekel aan :-p) maar op 2 en later in elkaar gezet. De golfrandjes en de bloemetjes zijn gehaakt, vond ik wel een grappig detail. Laat de winter nu maar komen!

Maar het scrappen ligt niet stil hoor, nee absoluut niet, ik ben zelfs met 2 projecten tegelijk bezig en moet deze week ook nog het een en ander voor mijn werk maken dus jullie krijgen nog heel wat van mij te zien de komende tijd.

No scrap, but a pair of knitted wrist warmers. I hope to show you some scrap stuff I am working on the next couple of weeks!

You May Also Like

11 message(s)