Noël

- december 30, 2007

Eindelijk eens weer lekker kunnen knutselen vandaag met op de achtergrond de Top 2000, heerlijk!!. Ja, ik weet het, kerst is voorbij maar ik ga vrolijk verder met het maken van kerstkaarten ;-) Ik heb me weer opgegeven voor de kerstaktie van Tiets en mijn voornemen voor het nieuwe jaar is om het aantal kaarten van 50 dit keer te halen! Dit is de 4e kaart die ik alvast kan insturen voor komend jaar. Dit keer heb ik eens geen cardstock gebruikt als basis maar een velletje uit de paperpad "Periphery" van Basic Grey, de rest van het dessin papier komt ook uit die pad. De fasteners zijn een die van QuicKutz, de sterretjes uit een die van de Cuttlebug, de kleine sneeuwvlok is geponsd en de grote sneeuwvlok en de tekst Noel zijn gesneden met mijn nieuwe speeltje de Silhouette. Ongelofelijk hoe fijn hij snijd; ik ben elke keer weer verbaasd als ik het van de mat afhaal :-0 Ik ben ontzettend blij dat ik de overstap van Cricut naar Silhouette gemaakt heb! De Stempel is van Inky Wings en het golfrandje heb ik getekend met behulp van een malletje die ik weer gemaakt had met de Slitpunch en daarna uitgeknipt.

This Chrismascard is made with a stamp of Inky Wings and the paper of the paperpad "Periphery" of Basic Grey. The fasteners are made with a QuicKutz die, the stars with a cuttlebug die, the little snowflake with a punch and the big snowflake and "Noël" with my new toy the Silhouette.

You May Also Like

13 message(s)